Latvijas Republikas prokuratūra

Teksta izmērs

  • 100%
  • 150%
  • 200%

Kontrasts

Aktualitātes

Publicēts 10/02/2021

LATVIJAS REPUBLIKAS PROKURATŪRA aicina darbā PROKURORA PALĪGU

Prasības pretendentiem/-ēm:

    Atbilstība “Prokuratūras likuma” 48.panta prasībām – personai jābūt uzsākušai studijas augstākās izglītības mācību iestādē jurista kvalifikācijas iegūšanai vai ieguvusi pirmā līmeņa profesionālo augstāko izglītību tiesību zinātnē (4.līmeņa profesionālo kvalifikāciju) vai citu augstāko izglītību (5.līmeņa profesionālo kvalifikāciju).
    pieredze juridisko dokumentu sastādīšanā un kārtošanā;
    labas iemaņas darbā ar datoru;
    labas latviešu un krievu valodas zināšanas;
    precizitāte, atbildības sajūta;
    labas komunikācijas spējas.

Darba vieta – Rīgas Austrumu prokuratūra (Aspazijas bulvāris 7, Rīga)
Mēnešalga (bruto) 899,00 EUR
Darba līgums uz nenoteiktu laiku

Pretendentiem sūtīt motivētu pieteikuma vēstuli un dzīves aprakstu (CV) līdz 2021.gada 15.februārim (ieskaitot) uz e-pastu personals@lrp.gov.lv
Sazināsimies tikai ar tiem pretendentiem, kuri pēc dokumentu izvērtēšanas pirmajā kārtā tiks aicināti uz personāla atlases otro kārtu.
Pamatojoties uz Eiropas Parlamenta un Padomes regulas (ES) 2016/679 par fizisko personu aizsardzību attiecībā uz personas datu apstrādi un šādu datu brīvu apriti un ar ko atceļ Direktīvu 95/46 EK (Vispārīgā datu aizsardzības regula) 13. un 14. pantu, Latvijas Republikas Prokuratūra informē, ka:
1.    Jūsu pieteikuma dokumentos norādītie personas dati tiks apstrādāti, lai nodrošinātu šī konkursa atlases norisi;
2.    iepriekš minētās Jūsu personas datu apstrādes pārzinis ir Latvijas Republikas Prokuratūra, kontaktinformācija: Kalpaka bulvāris 6, Rīga, LV-1801.
Papildu Vispārīgās datu aizsardzības regulas 13. un 14. pantā minēto informāciju Jūs varat iegūt, sūtot elektroniskā pasta vēstuli uz adresi datudrosiba@lrp.gov.lv.

 

 

Atpakaļ