Latvijas Republikas prokuratūra

Teksta izmērs

  • 100%
  • 150%
  • 200%

Kontrasts

Aktualitātes

Publicēts 20/09/2011

Ģenerālprokuratūras un VID amatpersonas pārrunā darba efektivizēšanu

Šā gada 19. septembrī ģenerālprokurors Ēriks Kalnmeiers, Ģenerālprokuratūras Krimināltiesiskā departamenta virsprokurors Arvīds Kalniņš un Ģenerālprokuratūras Īpaši pilnvarotu prokuroru nodaļas virsprokurors Ingemārs Masaļskis iepazīšanās vizītē tikās ar Valsts ieņēmumu dienesta (VID) ģenerāldirektori Neliju Jezdakovu, VID Finanšu policijas pārvaldespriekšnieku Kasparu Čerņecki un VID Muitas Kriminālpārvaldes priekšnieku Edijs Ceipe.

Amatpersonām tā bija iepazīšanās vizīte ar jauno VID Muitas Kriminālpārvaldes priekšnieku Ediju Ceipi, taču tika pārrunāta arī virkne dažādu jautājumu. Tā, amatpersonas apsprieda aktuālos jautājumus, kas saistīti ar ēnu ekonomikas apkarošanu, izmeklēšanas kvalitātes uzlabošanu un kapacitātes pastiprināšanu VID Finanšu policijas pārvaldē.

Kā jau iepriekš ziņots, nepieciešams uzlabot darba efektivitāti VID Muitas Kriminālpārvaldē. Amatpersonas pārrunāja iespējas uzlabot gan iestāžu darbu, gan iepriekš konstatēto trūkumu novēršanu un turpmāku nepieļaušanu. Tāpat pārrunātas tika sadarbības iespējas, lai efektivizētu darbu starp izmeklēšanas iestādēm. 

Atpakaļ