Latvijas Republikas prokuratūra

Teksta izmērs

  • 100%
  • 150%
  • 200%

Kontrasts

Aktualitātes

Publicēts 15/02/2012

Ģenerālprokuratūras telpās notiks Eiropas Padomes Konvencijas par cīņu pret cilvēku tirdzniecību novērtēšanas delegācijas tikšanās

Š.g. 15.februārī, plkst. 15:00 Ģenerālprokuratūras telpās notiks Eiropas Padomes Konvencijas par cīņu pret cilvēku tirdzniecību novērtēšanas delegācijas tikšanās, kurā piedalīsies Ģenerālprokuratūras Darbības analīzes un vadības departamenta Metodikas nodaļas virsprokurora p.i. Aivars Ostapko, Organizētās noziedzības un citu nozaru specializētās prokuratūras prokurors Aivars Bergmanis un prokurore Jeļena Kaminska un Liepājas prokuratūras virsprokurors Atis Dzērvēns.

Plānots, ka šajā tikšanās piedalīsies pārstāvji no Liepājas cilvēku tirdzniecības novēršanas reģionālās darba grupas, kā arī novērtēšanas delegāciju pārstāvēs trīs Eiropas Padomes pārstāvji – Aleksandra Malangone (Aleksandra Malangone), Vladimirs Gilca (Vladimir Gilce), Dāvids Dolidze (David Dolidze).

Tikšanās laikā tiks pārrunāti jautājumi par cilvēku tirdzniecību Latvijā, tās novēršanas un apkarošanas veicināšanu, par aktualitātēm starptautiskās sadarbības jomā,  kā arī citiem jautājumiem.

Atpakaļ