Latvijas Republikas prokuratūra

Teksta izmērs

  • 100%
  • 150%
  • 200%

Kontrasts

Aktualitātes

Publicēts 16/09/2013

Latvijas Nacionālais pārstāvis Eirojustā Gunārs Bundzis tiekas ar Latvijas tiesībsargājošo iestāžu vadītājiem

2013. gada 11.septembrī Latvijas Nacionālais pārstāvis Eirojustā Gunārs Bundzis tikās ar vairāku Latvijas tiesībsargājošo iestāžu vadītājiem – Valsts policijas priekšnieku Intu Ķuzi, Valsts policijas Galvenās kriminālpolicijas pārvaldes priekšnieku Andreju Grišinu, VID Muitas kriminālpārvaldes direktoru Ediju Ceipi, VID Finanšu policijas pārvaldes direktoru Kasparu Čerņecki, kā arī ar Eiropola pārstāvi Dmitriju Cepli. Delegācija ieradās Nīderlandē, lai apmeklētu Eiropola organizētu Eiropas Policijas priekšnieku konventu (EPCC 2013) un, izmantojot iespēju, apmeklēja arī Eirojustu darba vizītē.  

Tikšanās laikā delegācijai tika sniegta informācija par Eirojusta darbību un iespējām sniegt praktisko atbalstu Latvijas tiesībsargājošajām iestādēm, kā arī pārrunāti labākās prakses piemēri līdzšinējā sadarbībā un nākotnes sadarbības uzlabošanas iespējas Delegācija tikās arī ar Eirojusta vice-prezidentu Raivo Sepu (Raivo Sepp).

Delegācijas dalībnieki izteica pateicību par notikušo vizīti un sniegto informāciju, kas kopumā veicināja izpratni par Eirojusta darbības specifiku un problēmjautājumiem apkarojot pārrobežu organizēto noziedzību, kā arī Latvijas pārstāvniecības darbu.

Atpakaļ