Latvijas Republikas prokuratūra

Teksta izmērs

  • 100%
  • 150%
  • 200%

Kontrasts

Paziņojumi presei

Publicēts 17/02/2016

Prokuratūrā aizvadīta gada pārskata sanāksme

2016. gada 17. februārī Ģenerālprokuratūras telpās notika gadskārtējā virsprokuroru sanāksme par prokuratūras darba rezultātiem 2015. gadā.

Gada sanāksmē piedalījās un uzrunu teica tieslietu ministrs Dzintars Rasnačs, iekšlietu ministrs Rihards Kozlovskis, Augstākās tiesas priekšsēdētājs Ivars Bičkovičs, kā arī citu uzaicināto viesu un tiesībsargājošo institūciju vadītāji.

Sanāksmes pirmajā daļā ģenerālprokurors Ēriks Kalnmeiers sniedza pārskatu par prokuratūras darbu 2015. gadā, noziedzības stāvokli un tendencēm valstī, kā arī par prokuratūras darbības prioritātēm un uzdevumiem pērnajā gadā. 

Savukārt sanāksmes otrajā daļā ziņojumus sniedza Latvijas Republikas pārstāvis Eirojustā Gunārs Bundzis, Noziedzīgi iegūtu līdzekļu legalizācijas novēršanas dienesta priekšnieks Viesturs Burkāns un prokuratūras administratīvā direktore Gunta Priede, Krimināltiesiskā departamenta Tiesās izskatāmo krimināllietu nodaļas virsprokurors Alēns Mickevičs  un Administratīvā direktora vietnieks informācijas tehnoloģiju lietās Lauris Siliņš.

Ģenerālprokurora Ērika Kalnmeiera pārskats par prokuratūras darbu 2015. gadā un prezentācija apskatāma Prokuratūras mājas lapas sadaļā "Noderīgi" ----> "Gada pārskati".

Atpakaļ