Latvijas Republikas prokuratūra

Teksta izmērs

  • 100%
  • 150%
  • 200%

Kontrasts

Paziņojumi presei

Publicēts 22/06/2016

Prokuratūra tiesai nodod krimināllietu, kurā apsūdzēts kāds vīrietis par to, ka, būdams alkohola un narkotisko vielu ietekmē, tīši sabojāja azartspēļu un derību uzņēmumiem piederošas spēļu zāles

2016. gada 16. jūnijā Balvu rajona prokuratūras prokurore tiesai nodevusi krimināllietu, kurā kāds vīrietis saukts pie kriminālatbildības par to, ka viņš tīši sabojāja trīs spēļu zāles Balvos, nodarot mantiskos zaudējumus kopsummā 835,92 eiro apmērā.

Saskaņā ar lēmumu par krimināllietas nodošanu tiesai apsūdzētā persona 2016. gada 21. janvārī, būdama alkohola un narkotisko vielu ietekmē, tīši sabojāja azartspēļu un derību uzņēmumiem piederošas spēļu zāles.

Apsūdzētais divām spēļu zālēm meta ar stikla pudelēm, izsitot tām stikla logus, savukārt trešajai spēļu zālei tika izsists durvju stikls.

Minētā persona saukta pie kriminālatbildības par trīs noziedzīgu nodarījumu izdarīšanu, kas paredzēti Krimināllikuma 185. panta pirmajā daļā.

Lieta izskatīšanai nodota Rēzeknes tiesai.

 

Prokuratūra norāda, ka neviena persona netiek uzskatīta par vainīgu, kamēr vaina noziedzīga nodarījuma izdarīšanā netiek konstatēta Kriminālprocesa likumā noteiktajā kārtībā.

 

Kristīne Sutugina

Latvijas Republikas Prokuratūras
Ģenerālprokuratūras
Preses sekretāre
Adrese: Kalpaka bulvāris 6, Rīga, LV-1801
Tālrunis: 67044444, 27044444
e-pasts: Kristine.Sutugina@lrp.gov.lv

Atpakaļ