Latvijas Republikas prokuratūra

Teksta izmērs

  • 100%
  • 150%
  • 200%

Kontrasts

Aktualitātes

Publicēts 08/09/2017

Latvijas Nacionālais pārstāvis Eirojustā Gunārs Bundzis ticies ar Latvijas tiesībsargājošo iestāžu vadītājiem

2017. gada 7.septembrī Latvijas Nacionālais pārstāvis Eirojustā Gunārs Bundzis tikās ar vairāku Latvijas tiesībsargājošo iestāžu vadītājiem – Valsts policijas (VP) priekšnieku Intu Ķuzi, VP priekšnieka vietnieku Andreju Grišinu, VP GAP Sadarbības un attīstības biroja Starptautisko lietu nodaļas priekšnieci Inesi Voloseviču, Valsts ieņēmumu dienesta (VID) Muitas policijas pārvaldes direktoru Kasparu Podiņu, VID Finanšu policijas pārvaldes direktoru Ediju Ceipi, VID Muita pārvaldes direktora vietnieku Raimondu Zukuli, kā arī ar Latvijas sakaru virsniekiem Eiropolā Kasparu Valpēteri un Andreju Matīsu. Delegācija ieradās Nīderlandē, lai apmeklētu Eiropola organizētu Eiropas Policijas priekšnieku konventu (EPCC 2017) un, izmantojot iespēju, darba vizītē apmeklēja arī Eirojustu tā jaunajās telpās, lai apspriestu sadarbības aktualitātes. 

Tikšanās laikā delegācijai tika sniegta informācija par jaunāko Eirojusta darbībā, iespējām sniegt praktisko atbalstu Latvijas tiesībsargājošajām iestādēm, pārrunāti labākās prakses piemēri līdzšinējā sadarbībā un apspriestas iespējas, kā uzlabot turpmāko sadarbību.

Delegācijas dalībnieki izteica pateicību par notikušo vizīti un sniegto informāciju, kas kopumā veicināja izpratni par Eirojusta darbības specifiku un problēmjautājumiem, apkarojot pārrobežu organizēto noziedzību, kā arī Latvijas pārstāvniecības darbu.

 

Gunārs Bundzis

Latvijas Republikas pārstāvis Eirojustā

 

Atpakaļ