Latvijas Republikas prokuratūra

Teksta izmērs

  • 100%
  • 150%
  • 200%

Kontrasts

Aktualitātes

Publicēts 24/02/2017

Prokuratūrā aizvadīta gada pārskata sanāksme

2017. gada 22. februārī notika gadskārtējā virsprokuroru sanāksme par prokuratūras darba rezultātiem 2016. gadā.
 
Gada sanāksmē piedalījās un uzrunu teica Latvijas Republikas Ministru prezidents Māris Kučinskis, tieslietu ministrs Dzintars Rasnačs, iekšlietu ministrs Rihards Kozlovskis, Augstākās tiesas priekšsēdētājs Ivars Bičkovičs, kā arī citi uzaicinātie viesi un tiesībsargājošo institūciju vadītāji.
 
Sanāksmes pirmajā daļā ģenerālprokurors Ēriks Kalnmeiers sniedza pārskatu par prokuratūras darbu 2016. gadā, noziedzības stāvokli un tendencēm valstī, kā arī par prokuratūras plānotajām darbības prioritātēm un uzdevumiem šajā gadā.
 
Valsts ieņēmumu dienesta (turpmāk tekstā –VID) ģenerāldirektore Ilze Cīrule Latvijas Republikas pārstāvim Eirojustā Gunāram Bundzim pasniedza atzinības rakstu par būtisku ieguldījumu, sekmējot VID mērķu sasniegšanu.
 
Sanāksmes otrajā daļā ziņojumus sniedza Gunārs Bundzis, Noziedzīgi iegūtu līdzekļu legalizācijas novēršanas dienesta priekšnieks Viesturs Burkāns, Krimināltiesiskā departamenta virsprokurors Arvīds Kalniņš, Krimināltiesiskā departamenta Tiesās izskatāmo krimināllietu nodaļas virsprokurors Alēns Mickevičs un preses sekretāre Kristīne Sutugina.
 
Ģenerālprokurora Ērika Kalnmeiera pārskats par prokuratūras darbu 2016. gadā un prezentācija apskatāma Prokuratūras mājas lapas sadaļā
 
"Noderīgi" ----> "Gada pārskati".
"Noderīgi" ---->"Statistika".
 

Kristīne Sutugina

Latvijas Republikas Prokuratūras
Ģenerālprokuratūras
Preses sekretāre
Adrese: Kalpaka bulvāris 6, Rīga, LV-1801
Tālrunis: 67044444, 27044444
e-pasts: Kristine.Sutugina@lrp.gov.lv

 

 

Atpakaļ