Latvijas Republikas prokuratūra

Teksta izmērs

  • 100%
  • 150%
  • 200%

Kontrasts

Aktualitātes

Publicēts 13/05/2017

2017.gada 10.maijā noritējusi Eiropas Tiesiskās sadarbības tīkla krimināllietās Reģionālā kontaktpunktu sanāksme

Attēls: 2017.gada 10.maijā noritējusi Eiropas Tiesiskās sadarbības tīkla krimināllietās Reģionālā kontaktpunktu sanāksme

Šā gada 10. maijā ar Eirojusta sastāvā esošā Eiropas Tiesiskās sadarbības tīkla krimināllietās (European Judicial Network in criminal matters) atbalstu notika pirmā Tieslietu ministrijas organizētā Reģionālā kontaktpunktu sanāksme “Iesaldēšanas un konfiskācijas nolēmumu savstarpēja atzīšana”, kurā piedalījās Apvienotās Karalistes, Zviedrijas Karalistes, Somijas Republikas un Baltijas valstu pārstāvji no Tieslietu ministrijām, prokuratūras un policijas iestādēm.

Tieslietu ministrija kā galvenais Eiropas Tiesiskās sadarbības tīkla krimināllietās koordinators Latvijā kopīgi ar pārstāvjiem no Ģenerālprokuratūras Starptautiskās sadarbības nodaļas nodrošināja sanāksmes saturisko ietvaru.

Sanāksmi vadīja Latvijas  nacionālie kontaktpunkti – B.Jugane-Lintere, E.Kalve un V.Makucevičs. Latvijas Republikas Prokuratūru pārstāvēja Starptautiskās sadarbības nodaļas virsprokurore U.Brenča un nodaļas prokurori D.Skudra, M.Andrijauska, A.Valce, A.Meisters un M.Strads.

Sanāksme tika organizēta diskusiju formā, veicinot dalībvalstu savstarpējas pieredzes apmaiņu.

 

Una Rēķe

Latvijas Republikas Prokuratūras
Ģenerālprokuratūras
Sabiedrisko attiecību speciāliste
Adrese: Kalpaka bulvāris 6, Rīga, LV-1801
Tālrunis: 67044586, 27008423
e-pasts: Una.Reke@lrp.gov.lv

 

Atpakaļ