Latvijas Republikas prokuratūra

Teksta izmērs

  • 100%
  • 150%
  • 200%

Kontrasts

Aktualitātes

Publicēts 03/05/2018

Piešķirti tieslietu sistēmas apbalvojumi

2018.gada 3.maijā svinīgā pasākumā Latvijas Nacionālajā bibliotēkā piešķirti tieslietu sistēmas apbalvojumi.

Par īpaši nozīmīgu ieguldījumu tieslietu nozares politikas veidošanā un īstenošanā, starpvalstu attiecību veidošanā un judikatūras attīstībā Ģenerālprokuratūras Darbības analīzes un vadības departamenta virsprokurors Aivars Ostapko apbalvots ar Tieslietu sistēmas II pakāpes Goda zīmi.

Par priekšzīmīgu, godīgu un radošu darba pienākumu izpildi tieslietu jomā Ģenerālprokuratūras Personu un valsts tiesību aizsardzības departamenta prokurors Uvis Kozlovskis apbalvots ar Tieslietu sistēmas III pakāpes Goda zīmi.

Par priekšzīmīgu, godīgu un radošu darba pienākumu izpildi tieslietu jomā Prokuratūras administratīvā direktore Gunta Priede apbalvota ar Tieslietu sistēmas III pakāpes Goda zīmi.

Par priekšzīmīgu, godīgu un radošu darba pienākumu izpildi tieslietu jomā Balvu rajona prokuratūras virsprokurore Sandra Kuļša apbalvota ar Tieslietu sistēmas III pakāpes Goda zīmi.

Par priekšzīmīgu, godīgu un radošu darba pienākumu izpildi tieslietu jomā Vidzemes tiesas apgabala prokuratūras prokurors Sandris Kaparkalējs apbalvots ar Tieslietu sistēmas III pakāpes Goda zīmi.

Par priekšzīmīgu, godīgu un radošu darba pienākumu izpildi tieslietu jomā Saldus rajona prokuratūras virsprokurors Ainārs Rimšāns apbalvots ar Tieslietu sistēmas III pakāpes Goda zīmi.

 

 

 

Atpakaļ