Latvijas Republikas prokuratūra

Teksta izmērs

  • 100%
  • 150%
  • 200%

Kontrasts

Aktualitātes

Publicēts 10/10/2022

Izsludināta pieteikšanās prokurora amatam

Attēls: Izsludināta pieteikšanās prokurora amatam

Prokuratūra aicina pieteikties personas,

kurām interesē darbs rajona (pilsētas) prokuratūras prokurora amatā.

Prokurora amata pretendentiem līdz 2022. gada 27. oktobrim jāiesniedz pieteikums un dokumenti saskaņā ar 2022. gada 30. septembra Prokurora amata kandidātu atlases nolikuma 7. punktā noteiktajām prasībām, nosūtot pa pastu vai iesniedzot personīgi Ģenerālprokuratūrā Kalpaka bulvārī 6, Rīgā, LV-1801 (darba laiks katru darba dienu no plkst. 8.30 līdz plkst. 17.00, ja dokumenti tiek nosūtīti pa pastu, pasta zīmogs ir 2022. gada 27. oktobris), vai elektroniska dokumenta veidā, kas parakstīts ar drošu elektronisku parakstu un satur laika zīmogu saskaņā ar normatīvajiem aktiem par elektronisko dokumentu noformēšanu, nosūtot uz e-pastu: personals@lrp.gov.lv

Pieteikumā prokurora amata pretendentam obligāti jānorāda prokuratūras struktūrvienība, uz kuru viņš pretendē.

Prokurora amata kandidātu atlases procesā plānots komplektēt rajona (pilsētas) prokurora amata vakances tikai norādītajās prokuratūrās:

  1. Noziedzīgu nodarījumu valsts institūciju dienestā izmeklēšanas prokuratūrā,
  2. Nodokļu un muitas lietu prokuratūrā,
  3. Austrumlatgales prokuratūrā Balvos,
  4. Dienvidlatgales prokuratūrā Daugavpilī,
  5. Rietumzemgales prokuratūrā Jelgavā.

Vispārējo un juridisko zināšanu pārbaudījuma pirmā kārta notiks 2022. gada 10. novembrī plkst. 10.00 Prokuratūras ēkā Aspazijas bulvārī 7, Rīgā.

Prokurora amata pretendents, kurš saskaņā ar 2022. gada 30. septembra Prokurora amata kandidātu atlases nolikuma 14. punktā noteikto, var tikt atbrīvots no vispārējo un juridisko zināšanu pārbaudījuma kārtošanas, papildus pieteikumam iesniedz lūgumu par viņa atbrīvošanu no testa, pievienojot dokumentus, kas to apliecina.

Prokurora amata kandidātu atlases nolikums un Prokurora amata kandidātu stažēšanās un kvalifikācijas pārbaudes nolikums, ar kuriem pretendentam uz prokurora amata kandidāta statusu nepieciešams iepazīties, pieejami Latvijas Republikas prokuratūras mājaslapā (skatīt šeit).

Tālrunis uzziņām ‑ 67044510.

 

Atpakaļ